Amb seu a Barcelona i una visió internacional

Balmes 191, Entl. 3
08006, Barcelona
933 606 672
info@agtic.com

Volem formar part del teu equip en transformació digital. Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu.

Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari de contacte de la web www.agtic.com seran tractades per AGTIC CONSULTING SL, en endavant AGTIC, amb CIF B66766528, domicili a C/ Balmes, 191 Entl. 3 08006 Barcelona i adreça electrònica info@agtic.com com a responsable del tractament amb la finalitat de gestionar la vostra petició, analitzar-la i donar-vos una resposta adient al que hi plantegeu.

La legitimació del tractament es basa en el vostre consentiment expressat a la casella d’acceptació per al tractament de dades.

En el marc d’aquest tractament, no està previst comunicar les vostres dades personals a tercers tret d’obligació legal aplicable. Les vostres dades personals no seran objecte de decisions individuals automatitzades ni s’elaboraran perfils a partir d’elles.

Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els drets de supressió, oposició, portabilitat, limitació, accés i rectificació dirigint-vos a l'adreça postal d'AGTIC o a l'adreça electrònica indicades a l’inici, així com interposar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb adreça postal a C/ Jorge Juan, número 6, 28001 – Madrid i lloc web: https://www.aepd.es.

Les dades personals es conservaran durant el temps que sigui necessari per poder atendre la vostra petició o fins que retireu el vostre consentiment.

Per a més informació, podeu consultar la nostra Política de Privacitat.