Vols formar part de l’equip d’AGTIC?

AGTIC ofereix serveis relacionats amb la digitalització d’organitzacions des d’una visió pluridisciplinària. Per a això necessitem un equip de professionals de diferents formacions, sempre amb titulació universitària, entre d’altres:

– Enginyeria Informàtica
– Enginyeria Industrial
– Enginyeria de Telecomunicacions
– Dret
– Ciències Polítiques
– Administració i Direcció d’Empreses
– Matemàtiques

Busquem persones, amb i sense experiència professional prèvia, que vulguin desenvolupar-se en l’execució de projectes d’assessorament i gestió lligats a la digitalització d’organitzacions.

Si el que vols és proposar-te nous reptes, tens capacitat d’autoaprenentatge i millora contínua, et consideres una persona orientada a objectius i atenta al detall, tens facilitat per parlar en públic, una bona comprensió lectora i capacitat de redacció estructurada i fluida i t’agrada poder compaginar el treball en equip a la vegada que pots organitzar-te amb autonomia, fes-nos-ho saber.

Necessitem persones com tu per ampliar el nostre equip. T’oferim incorporar-te a una empresa en creixement, líder en el sector de l'assessorament en la digitalització d’organitzacions, que t'ajudarà a créixer professionalment i et formarà en aquells àmbits en què el teu coneixement no sigui suficient a partir de l'experiència pràctica pluridisciplinària d'AGTIC.

T’oferim un lloc de treball híbrid, amb teletreball i treball presencial a les nostres oficines de Barcelona, amb flexibilitat horària i conciliació de la vida laboral i familiar i amb una retribució competitiva revisable cada any en funció del teu desenvolupament.

Vols conèixer alguns dels llocs de feina que formen el nostre equip?

Consultor/a de digitalització d’organitzacions públiques i privades

Consultor/a que gestiona projectes de digitalització i que, des d'una òptica pluridisciplinària, s'encarrega de fer seguiment, coordinar, impulsar i assessorar en el marc dels diferents projectes tecnològics, organitzatius, jurídics i de gestió documental que implica la digitalització dels procediments d'una organització.

Titulació universitària en alguns dels següents àmbits: Enginyeria Industrial, Enginyeria Informàtica, Enginyeria de Telecomunicacions, Dret, Ciències Polítiques, Administració i Direcció d'Empreses, Matemàtiques, etc.

Consultor/a jurídic/a en dret de les TIC

Consultor/a que participa en la revisió i l'elaboració de normatives i polítiques que els nostres clients han d'aprovar per donar el corresponent suport jurídic a la digitalització de l'organització i dels seus procediments, així com en projectes relacionats amb la protecció de dades personals.

Titulació universitària en Dret.

Consultor/a de millora, simplificació i reenginyeria de procediments

Consultor/a encarregat/ada de redefinir els procediments dels nostres clients per passar a basar-los únicament sobre documents electrònics i relacions telemàtiques amb validesa jurídica. Per a això, diagrama procediments fent ús de la notació BPMN, elabora el manual que detalla la seva execució, defineix el model de dades dels procediments, identifica els documents participants i els hi aplica la política de gestió documental, defineix les plantilles de documents, estableix els indicadors que mesuren el seu funcionament i proposa millores organitzatives i jurídiques.

Titulació universitària en alguns dels següents àmbits: Enginyeria Industrial, Enginyeria Informàtica, Dret, Ciències Polítiques, Administració i Direcció d'Empreses, Matemàtiques, etc.

Consultor/a especialitzat/ada en gestió documental i arxivística

Consultor/a que participa en la definició de les polítiques, models, processos documentals i instruments arxivístics necessaris per a la correcta implantació del document electrònic en la digitalització d'organitzacions públiques i privades.

Titulació universitària en l'àmbit de l'Arxivística o la Biblioteconomia amb estudis d'especialització en el document electrònic.

Consultor/a en tecnologies de la informació i la comunicació

Consultor/a que participa en la definició funcional i l'especificació de requisits de les solucions tecnològiques que permeten la digitalització de procediments, el seguiment i la coordinació de projectes per a la seva implantació, i dona suport en la parametrització i les proves tècniques i funcionals necessàries, així com en la gestió del canvi oportuna per al seu adequat desplegament (suport, formació i difusió).

Titulació universitària d'Enginyeria Informàtica o de Telecomunicacions.

posicions obertesenvia’ns el teu currículum

Envia’ns el teu currículum i forma part del nostre equip

Si estàs interessat a formar part del nostre equip i créixer en un entorn dinàmic, pluridisciplinari i innovador, emplena aquest formulari i adjunta’ns el teu currículum. El tindrem en compte quan necessitem ampliar el nostre equip.


Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari de contacte de la web www.agtic.com seran tractades per AGTIC CONSULTING SL, en endavant AGTIC, amb CIF B66766528, domicili a C/ Balmes, 191 Entl. 3 08006 Barcelona i adreça electrònica info@agtic.com com a responsable del tractament amb la finalitat de gestionar la vostra petició, analitzar-la i donar-vos una resposta adient al que hi plantegeu.

La legitimació del tractament es basa en el vostre consentiment expressat a la casella d’acceptació per al tractament de dades.

En el marc d’aquest tractament, no està previst comunicar les vostres dades personals a tercers tret d’obligació legal aplicable. Les vostres dades personals no seran objecte de decisions individuals automatitzades ni s’elaboraran perfils a partir d’elles.

Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els drets de supressió, oposició, portabilitat, limitació, accés i rectificació dirigint-vos a l'adreça postal d'AGTIC o a l'adreça electrònica indicades a l’inici, així com interposar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb adreça postal a C/ Jorge Juan, número 6, 28001 – Madrid i lloc web: https://www.aepd.es.

Les dades personals es conservaran durant el temps que sigui necessari per poder atendre la vostra petició o fins que retireu el vostre consentiment.

Per a més informació, podeu consultar la nostra Política de Privacitat.