Vols formar part de l’equip d’AGTIC?

AGTIC ofereix serveis relacionats amb la digitalització d’organitzacions des d’una visió pluridisciplinària. Per a això necessitem un equip de professionals de diferents formacions, sempre amb titulació universitària, entre d’altres:

– Enginyeria informàtica
– Enginyeria industrial
– Enginyeria de telecomunicacions
– Dret
– Ciències polítiques
– Administració i direcció d’empreses
– Matemàtiques

Busquem persones, amb i sense experiència professional prèvia, que vulguin desenvolupar-se en l’execució de projectes d’assessorament i gestió lligats a la digitalització d’organitzacions.

Si el que el que vols és proposar-te nous reptes, tens capacitat d’auto-aprenentatge i millora contínua, et consideres un persona orientada a objectius i atenta al detall, tens facilitat per parlar en públic, una bona comprensió lectora i capacitat de redacció estructurada i fluida i t’agrada poder compaginar el treball en equip a la vegada que pots organitzar-te amb autonomia, fes-nos-ho saber.

Necessitem persones com tu per ampliar el nostre equip. T’oferim incorporar-te a una empresa en creixement líder en el sector de l'assessorament en la digitalització d’organitzacions que et formarà en els àmbits en que el teu coneixement no sigui suficient en base a l’experiència pràctica pluridisciplinària d’AGTIC en aquest tipus de projectes.

T’oferim un lloc de treball híbrid, amb teletreball i treball presencial a les nostres oficines de Barcelona, amb flexibilitat horària i conciliació de la vida laboral i familiar i amb una retribució competitiva revisable cada any en funció del teu desenvolupament.

Vols conèixer alguns dels llocs de feina que formen el nostre equip?

Consultor de digitalització d’organitzacions públiques i privades
Consultor jurídic en dret de les TIC
Consultor de millora, simplificació i reenginyeria de procediments
Consultor especialitzat en gestió documental i arxivística
Consultor en tecnologies de la informació i la comunicació
posicions obertesenvia’ns el teu currículum

Envia’ns el teu curriculum, i forma part del nostre equip

Si estàs interessat en formar part del nostre equip i créixer en un entorn dinàmic, pluridisciplinari i innovador emplena aquest formulari i adjunta’ns el teu currículum i el tindrem en compte quan necessitem ampliar el nostre equip.

Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran tractades per AGTIC Consulting, S.L. per gestionar la vostra petició, analitzar-la i donar-vos una resposta adient al que hi plantegeu.

La legitimació en l’ús d’aquestes dades es basa en el vostre consentiment, expressat al remetre aquest formulari.
En el marc d’aquest tractament, no comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable.

Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça info@agtic.com o, per aquests efectes, a l’adreça postal c/ Balmes, 191 Entresol 3a. (08006 Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat.

Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat.